Solsidan Transport og Montering

Vurdering kriterier Vurdering
Pris
Service
Tilgjengelighet
Total vurdering
Evaluering: 5 /5

Vi startet vårt flyttebyrå i Oslo i januar 2013. Vi liker å se oss som et seriøst, moderne og imøtekommende flyttebyrå. I starten fungerte vi som underleverandør i forbindelse med møbelleveranse og flyttejobber for forskjellige firmaer. Den tiden gav oss god erfaring og vi samarbeider fortsatt med flere av leverandørene idag. Etterhvert som folk fikk vite om oss og kundekretsen vokste seg større, blev det naturlige steget å åpne opp dørene for allmenheten.

Vi har idag flere biler, mer personell og selskapet er blitt en kraft å regne med, men vi er fortsatt ikke et digert firma. Derfor tar vi godt vare på hver og en av våre kunder gjennom god oppfølging, fullt fokus og service. Vi har holdt på lenge og vet hvordan man driver butikk på riktig måte. Ordning och reda, som vi sier i Sverige.

Med en ledelse som tidligere har lang erfaring både fra transport og forskjellige håndverksfag, har vi håndplukket og lært opp ansatte til en perfekt sammensatt maskin som fungerer veldig bra.

Vi verner om våre ansatte, vi følger HMS og alle ansatte har grønt kort. Vi er i ferd med at få vårt Miljøfyrtårn-merking på plass. På den måten prøver vi å gjøre hva vi kan for å bidra til en bedre fremtid, gjennom å velge miljøvennlige alternativer.

Vi bruker hele fine biler, moderne verktøy og komplett verneutstyr. Alle ansatte, kundenes varer og innbo er alltid forsikret i våre hender.

Erfaring, åpenhet og et service minded personell gjør Solsidan Transport til et soleklart valg for den som er opptatt av kvalitet.

Solsidan Transport & Montering
Oscarsgate 27, 0352 Oslo
Telefon: +47 4007 4003
E-post: post@solsidan.no

Åpningstider kontoret
Mån-Fre 09:00 – 17:00
Vi tar jobber mandag – søndag!

Se bedrift