Flyttetrans

Vurdering kriterier Vurdering
Pris
Service
Tilgjengelighet
Total vurdering
: /5

FLYTTETRANS FLYTTEBYRÅ OSLO

FORNØYDE KUNDER SIDEN 1996

Med hovedkontor sentralt i Oslo, hjelper vi deg å flytte fra Oslo og Akershus til hele landet! Vi vet at dine eiendeler er det kjæreste du har: Minner og hjelpemidler du fyller livet ditt med. Vi tilbyr en rekke tilleggstjenester for å gjøre flyttingen så lett for deg som mulig, og kan følge med deg i hele prosessen.

Kontakt oss og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe på en best mulig måte under hele prosessen. Ring oss på 22 11 44 00. Vi kommer gjerne på gratis befaring!

FLYTTETJENESTER

Vi flytter alt av privat innbo og alt av kontorinventar. Vi kan jobbe på timepris, eller komme på gratis befaring og gi deg en fastpris på hele flytteoppdraget.

NEDPAKKING

Vi utfører nedpakking, levering av flyttemateriell og sørger for at ditt innbo og møbler er forsvarlig pakket for en trygg og sikker transport.

KONTORFLYTTING
Vi flytter for små og store bedrifter, skoler, organisasjoner og offentlige foretak. God planlegging kan spare bedriften unødvendige kostnader.

FORNØYDE KUNDER

Våre ansatte er proffesjonelle, serviceminded, punktlige og behandler ditt flyttegods veldig forsiktig og plasserer dem akkurat der du ønsker det.

Se bedrift