FLYTTEBYRÅ

Det kommer tider i våre liv at det er på tide å bevege seg. Flytte, med alt man eier og har. Da er det mye å tenkte på. Alt fra ting som adresseendring og endring i folkeregisteret, til de mer praktiske tingene som flyttetransport, flyttevask, og kanskje til og med mellomlagring av alt frem til ny permanent bolig er klar.

Flytting er rett og slett ganske stressende og krevende for oss alle, og det er viktig med god planlegging i forkant av flyttedagen. Med tjenesten Flytteopplysningen.no kommer du langt på vei med denne planleggingen. Det hele starter med å sette av ett minutt til å fylle ut vårt enkle skjema. Dette gjør at vi kan ta kontakt med dyktige folk med lang erfaring fra bransjen, og fortelle de akkurat hva du trenger hjelp til. De vil så gi deg et skreddersydd tilbud som passer akkurat med det du trenger.

For når hele livet er i bevegelse er det godt at noen kan gjøre flyttingen litt enklere!

Ikke betal kontant
Seriøse flyttebyrå vil ikke kreve kontantbetaling. I verste fall kan det bety skattetrøbbel for deg som kjøper tjenestene og du kan bli holdt solidarisk ansvarlig for manglende skatte- og avgifts­innbetaling dersom flyttebyrået ikke betaler sine plikter.

FÅ FLERE TILBUD OG SPAR PENGER

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon