Flyttebyrå i Oslo

Flyttefoten er et fleksibelt og profesjonelt flyttebyrå Oslo med lang erfaring.

Våre tjenester spenner seg fra standard flytteoppdrag som privatflytting, kontorflytting og flyttevask. Flyttefoten har spesialisert seg på pianoflytting og tømming av dødsbo i Oslo og Viken området. Vårt mål er å være et konkurransedyktig flyttebyrå som leverer slik som avtalt.

Bor du i Oslo og søker etter et rimelig flyttebyrå? Da bør vi være det soleklare valget for deg som er opptatt av kvalitet og effektive flyttetjenester. Enten du trenger flyttehjelp Oslo eller sterke menn til pianoflytting er vi klare for å hjelpe deg med din neste flytting. I tillegg til å levere flyttehjelp i Oslo tilbyr Flyttefoten AS også flyttetjenester i andre byer flere steder på Østlandet. For eksempel flytting i Fredrikstad, de har eget lagerhotell i Sarpsborg og tilbyr da også flyttebyrå tjenester her. Asker og Bærum, Ski, Kolbotn, Lørenskog og Lillestrøm for å nevne noen steder hvor Flyttefoten hjelper deg med flytting.

Flyttebyrå i Oslo

Trenger du hjelp til oppbevaring av møbler når du flytter kan vi tilby mellomlagring til en god pris. Vi tilbyr totalløsninger når du flytter, som inkluderer pakkehjelp, flyttevask og lagring. Les mer om vårt minilager Oslo.

Andre populære tjenester:

Kontorflytting
Vi hjelper både små og større bedrifter med å flytte. Vi vet av erfaring at kravene til en bedriftsflytting skiller seg fra å flytte et privat hjem. Tidsplanen er ofte stram og små feil kan bli veldig kostbare. Vi utfører flyttingen med minst mulig forstyrrelse for virksomheten din. Les mer om kontorflytting Oslo fra Flyttefoten og kontakt oss for en uforpliktende befaring.

Flyttefoten AS
Østensjøveien 36, 0667 Oslo
Telefon: 800 35 988
Nettside: https://flyttefoten.no

Les andre relaterte nyheter om flytting hos Flytteopplysningen.no